Élő Rulett Játékok Online Kaszinókban

Élő Rulett

Az internetnek köszönhetően többé nem kell a legközelebbi kaszinóba mennie, hogy élő rulettet játsszon valódi élő osztókkal. Az élő osztós online kaszinóknak köszönhetően európai, amerikai, francia rulettet és sok más rulettváltozatot játszhat fantasztikus valódi osztókkal a világ minden tájáról.

Élő RulettEzt az oldalt azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni az élő rulett világában. Adunk néhány támpontot a legjobb élő rulett oldalak megtalálásához, megmutatjuk, hogyan működik, és őszintén nézzük meg az élő osztós rulett előnyeit és hátrányait.

Szeretjük az átláthatóságot, és ebben a részben elmagyarázzuk, mit tartunk fontosnak Élő rulett áttekintéseinkben, és milyen kritériumokat használunk az értékelésekben:

Engedélyezés és hírnév

Ellenőrző csapatunk legfőbb prioritása annak biztosítása, hogy az általunk ellenőrzött élő rulett webhelyek biztonságosak és tisztességesek legyenek. Ideális esetben egy jó hírű joghatóságtól származó kaszinójáték-engedéllyel kell rendelkeznie. És ami még fontosabb, a kezelőnek ellenőrizhető múlttal kell rendelkeznie, valamint a játékosok által is elismertnek kell lennie.

Bónuszok és promóciók

A befizetési bónuszok mindig jók, de néhány bónusz nem az, aminek első pillantásra tűnik. Kaszinó szakértőink elolvassák az apró betűs részt, és gondoskodnak arról, hogy a bónuszok és promóciók kedvezőek legyenek a játékosok számára. Extra pontokat adunk az élő rulett specifikus bónuszokért, és ha rendszeresen vannak promóciók az élő osztós játékokhoz, még jobb.

Betétek és kifizetések

Bár kézenfekvőnek tűnik azt mondani, hogy ha valódi pénzben szeretne online rulettet játszani, akkor be kell fizetnie. Más online játékokkal ellentétben nem játszhatsz ingyen élő osztós rulettet. Gondoskodunk arról, hogy sokféle módon be- és kivegye pénzét, beleértve a Visa, MasterCard, American Express, PayPal, Neteller, Skrill és kriptovaluták, például Bitcoin kártyákat.

Nem részesítjük előnyben a kifizetési díjakat, de ha vannak, akkor azok a lehető legalacsonyabbak legyenek.

Mobil kompatibilitás

Szeretnél a legjobb élő osztós rulett játékokkal játszani a vonaton? Mit szólna, ha felemelt lábbal játszana a kényelmes kanapéról? Ezeket a forgatókönyveket a mobilbarát kaszinók teszik lehetővé. Gondoskodunk arról, hogy az élő rulettjátékok működjenek Android és iOS telefonokon és táblagépeken. Ennek eredményeként bárhol játszhat élő játékokat jóváhagyott élő kaszinó oldalainkon.

Hogyan játssz élő kereskedő rulettet online valódi pénzért

Ha most először játszik élő osztós rulettet, ne aggódjon, könnyebb játszani, mint gondolná. Itt elmagyarázzuk a játék megkezdésének folyamatát:

 • 🎲Válassz egy megbízható webhelyet, ahol élő osztós rulettet játszhatsz online.
 • 🎲Regisztráljon és nyisson felhasználói fiókot, fizessen be, és válassza ki a kívánt élő rulett játékot.
 • 🎲Az élő kereskedő szívesen lát. Amint megnyílik egy fogadási ablak, felkérést kap, hogy tegye meg fogadását.
 • 🎲Húzza digitális zsetonjait a képernyőn lévő rulett fogadási táblára. Ez a rész teljesen digitális.
 • 🎲A fogadási ablak bezárul, és az osztó megpörgeti a kereket és elejti a labdát. Lehetséges, hogy előbb egy másik játékfunkció jelenik meg. Például a Blitz Roulette-ben bizonyos számokra szorzót alkalmaznak, mielőtt az osztó megpörgeti a kereket.
 • 🎲A labda forgása közben, és attól függően, hogy milyen élő rulettjátékot játszol, akkor előfordulhat néhány effektus, például közeli kép lehet a rulettkerékről, megváltozhat a stúdió világítása stb.
 • 🎲Végül a rulettgolyó egy slotban rendeződik, és minden fogadás azonnal kiegyenlítésre kerül. Egyenlege automatikusan frissül.

Az élő osztós rulett előnyei és hátrányai

Az élő osztóval való online rulett játéknak és a valódi pénzben való fogadásnak megvannak az előnyei és hátrányai. Ezenkívül összehasonlítottuk őket az online kaszinókban is elérhető, osztó nélküli digitális rulettjátékokkal, hogy elmondhassuk előnyeiket és hátrányaikat.

Profik:

 • 🏆️Az élő osztós játékok közösségibbek
 • 🏆️Sokkal több új és érdekes változatot kínálnak
 • 🏆️ Élő kereskedő rulett alkalmazások létezése
 • 🏆️Egy pörgetés alatt egy kicsivel több pénzért rengeteg új, izgalmas és érdekes rulettváltozatot játszhatsz fantasztikus, rendkívül professzionális élő osztókkal a világ minden tájáról.
 • 🏆️Egyes élő kereskedős online kaszinókban több nyelven is lehet kereskedőkkel játszani, például németül, svédül, hollandul és másokon.

Hátrányok:

 • 🎲Az élő osztós rulettjátékok többe kerülnek
 • 🎲Az élő osztós rulettjátékok pörgetése tovább tart
 • 🎲Az online rulett gyors internetkapcsolatot igényel
 • 🎲Az élő osztós rulettjátékok pörgetésenként általában legalább 1 eurós tétet igényelnek, míg néhány digitális változatot RNG-k ellen játszhatsz pörgésenként mindössze 0,10 euróért.
 • 🎲Az élő játékok élvezetéhez gyors és stabil internetkapcsolatra is szükséged lesz, és a legjobb, ha megfelelő méretű képernyővel rendelkező eszközt használsz.

Élő osztós rulett GYIK

Láthatnak engem az élő rulettkereskedők?

Nem. Ez egy teljesen privát élmény. Láthatod az osztót, de a játékosok nem láthatják egymást, és az osztó sem láthat téged. Az osztó azonban láthatja az üzeneteket, amelyeket a csevegőfunkciókon keresztül hagy neki bizonyos játékokban.

Vannak olyan élő rulettszabályok vagy protokollok, amelyekkel tisztában kell lennem?

Élő RulettHa nagy nyereményt ér el, szokás borravalót adni az élő osztónak. Ön dönti el, mennyi a megfelelő. Az is előfordulhat, hogy kirúgnak a játékokból, és eltiltják a játéktól, ha durva vagy sértő az élő osztókkal szemben. Ne légy az a játékos.

Melyik a legjobb élő osztós rulett játék?

Erősen javasoljuk, hogy próbálja ki a Lightning Roulettet, ahol minden körben egy villám véletlenszerűen választ egy és öt szerencsés szám között, és ezek véletlenszerűen megkapják a kapcsolódó szorzókat is.