Оnlіnе kаszіnó bеfіzеtésі módоk 2022

fizetesi modok

Amikor egy online kaszinó fizetési módjairól beszélünk, akkor azokról a lehetőségekről beszélünk, amelyeket a felhasználóknak be kell helyezniük a számlájukon, és ki kell venniük a nyereményt az adott számláról.

fizetesi modokUgyanaz a fizetési mód használható be- és kifizetésre, vagy csak egy típusú tranzakcióhoz. A Szerencsejáték-szabályozási Főigazgatóság nem határozza meg azokat a fizetési módokat, amelyeket egy online kaszinónak fel kell ajánlania. Minden kaszinó teljesen ingyenesen kínálja az általa választott fizetési módokat. Az online kaszinók befizetési és kifizetési módjai fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni, mivel így töltheti fel számláját egy kaszinóban, hogy valódi pénzben játsszon és fogadhasson.

A spanyol online kaszinók könnyen használhatók, és lehetőséget kínálnak a játékosoknak, hogy saját pénznemükben, azaz euróban helyezzenek be és vegyenek ki pénzt.

Ezekben az online kaszinókban számos befizetési és kifizetési lehetőség létezik, és minden online fizetési vagy tranzakciós mód biztonságos, mert speciális titkosítási módszereket használnak, így nem lehet ellopni vagy meghamisítani a személyes banki adatokat.

Az online fizetési mód kiválasztásához követendő kritériumok

Mindig ellenőrizze, hogy a játékhoz választott kaszinó számos befizetési lehetőséget kínál-e, és nem csak néhány másikat, ez biztosítja, hogy az Ön számára megfelelő metódus álljon rendelkezésére.

 • 🔹Tudja meg, milyen költségekkel jár bármilyen befizetési és kifizetési mód, hogy később ne legyen gondja a váratlan jutalékokkal.
 • 🔹 Ismerje meg a banki módszer megbízhatóságát, tájékozódjon arról is, hogy a banki módot megbízható intézmény biztosítja-e, valamint a kérdéses módszer könnyű használhatóságát.
 • 🔹Az online kaszinónak a legújabb biztonságos titkosítási technológiát és szoftvert kell használnia, hogy minden banki tranzakciója védett legyen. A 128 bites Secure Socket Layer (SSL) digitális titkosítási technológia biztosítja, hogy minden tranzakció teljesen titkosítva legyen, és lehetetlen feltörni. Egyes kaszinók még erősebb biztonsági protokollokat alkalmaznak.
 • 🔹Ezenkívül minden kifizetést független harmadik félnek rendszeresen ellenőriznie kell a tisztességes kaszinójáték biztosítása érdekében.
 • 🔹A kaszinónak időben kell feldolgoznia a kifizetéseket.
 • 🔹Végezetül, de nem utolsósorban mindig olvassa el a be- és kifizetésekre, valamint a játékokra és fizetésekre vonatkozó feltételeket.

Hogyan működnek a be- és kifizetések

Befizetés és visszavonás

A befizetések bármelyik spanyol online kaszinóban nagyon egyszerűek. Csak annyit kell tennie:

 • ⭐️Látogassa meg a kiválasztott kaszinó „pénztáros” részlegét
 • ⭐️Válassz fizetési módot
 • ⭐️ellenőrizd a minimális befizetési követelményt
 • ⭐️ utalja át pénzét.

Ehhez hasonlóan lépjen a „pénztáros” részre, és válassza ki a kifizetési lehetőséget

 1. ⭐️válasszon elállási módot
 2. ⭐️Nézze meg a visszavonási díjakat vagy egyéb feltételeket és jutalékokat, és szerezze meg a nyereségét.

Mennyi ideig tart a kivonás?

 • A hitelkártyás kifizetés 2-7 munkanapot vesz igénybe
 • A betéti kártyás pénzfelvétel 2-7 munkanapot vesz igénybe
 • Elektronikus pénztárcák: Akár 24 óra
 • Banki átutalás: 3-7 munkanap

Az ellenőrzési folyamat

Ügyeljen arra, hogy a különböző rendelkezésre álló pénzfelvételi módokhoz tartozó limiteken belül vegyen ki pénzt, és válassza ki a használni kívánt módot.

Ezután nyújtsa be a kaszinó által kért összes dokumentumot.

Általában van egy várakozási időszak a visszavonás jóváhagyása előtt, amely alatt a kaszinó áttekinti és érvényesíti az összes benyújtott dokumentumot. Ha ez megtörtént, a kifizetés jóváhagyásra kerül, és a pénz a megadott időn belül megérkezik a bankjába.

Végül az Önön múlik, hogy kiválasztja az Önnek legmegfelelőbb befizetési és kifizetési módot.

Hogyan fizethet be Visa vagy Mastercard kártyával, hogy online játsszon egy kaszinóban

A valódi pénzes befizetések nagyon egyszerűek. Ennek az az oka, hogy az online mobil kaszinók fizetési lehetőségek széles választékát kínálják a játékosok számára.

A befizetéshez először számlát kell létrehoznia.

Miután megadta a számláját, lépjen a pénztáros részre, ahol végrehajthatja a tranzakciót.

Az Ön kényelme érdekében keressen olyan kaszinót, amely euróban (€) bonyolítja le a tranzakciókat.

A következőkkel lehet tranzakciókat kötni:

 • ⭐️Visa: a világ vezető hitelkártya-tranzakciója. A Visa garantálja az összes pénzügyi tranzakció átláthatóságát, nyomon követhetőségét és kényelmét.
 • ⭐️Mastercard: Az egyik legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb fizetési lehetőség az online kaszinókban a MasterCard hitelkártya opció. Ezen hitelkártyák valamelyikének használata egy online kaszinóban az egyik legmegbízhatóbb módja annak, hogy pénzt töltsön fel számlájára.

A Visa és Mastercard kártyás fizetés előnyei

Általában a Visa és a MasterCard nagyon magas szintű biztonságáról ismertek. A Visa vagy MasterCard befizetésnél a legjobb dolog a tranzakciók feldolgozási sebessége, valamint a megengedett magas befizetési limitek.

A Visa és MasterCard kártyákkal történő befizetés nagyon egyszerű, ezért ezek a hitelkártyák nagyon népszerű online fizetési módokká váltak sok spanyol játékos számára. A Visa nemzetközileg is használatos, és a VISA betéti/hitel/prepaid kártyák használata nagyon egyszerű és gyors, és sok kaszinóban még csak online számlát sem kell nyitnia a Visa használatához.

A hitelkártyával befizethető minimális befizetés 25 euró/

Egyéb fizetési módok

A kaszinók számos egyéb fizetési módot kínálnak a tranzakciók lebonyolításához. Az alábbiakban bemutatunk néhány leggyakoribb fizetési módot.

Skrill

A Skrill (Moneybookers) digitális pénztárca biztonságot és egyszerű online fizetést kínál. Csak egy e-mail címre és egy jelszóra van szüksége.

A Skrill egy olyan eszköz, amellyel a játékosok azonnal küldhetnek és fogadhatnak pénzt e-mailben. A játékosok bankkártyával vagy banki átutalással finanszírozhatják számlájukat.

A Skrill vitathatatlanul a világ leghíresebb e-pénztárcája, és jelenleg az összes nagyobb brit online kaszinóban elfogadják. Ez a biztonságos fizetési lehetőség a játékosok számára lehetővé teszi, hogy pénzt helyezzen el kedvenc online kaszinójában, és vegye ki azokat.

 • A betéteket általában egy pillanat alatt feldolgozzák
 • A visszavonás akár 48 óráig is eltarthat.

A Skrill befizetés az online kaszinójában vagy a kifizetés a Skrill segítségével nagyon egyszerű.

Hogyan működik pontosan a Skrill?

Regisztrálnod kell a Skrillnél, hogy használhasd pénzátutalási szolgáltatásaikat?

 • Ezután fel kell töltened Skrill-számládat, hogy elküldhesd ezeket az összegeket a kívánt játékszámládra.
 • Skrill számláját többféleképpen is feltöltheti.
 • A Skrill segítségével befizethető minimális befizetés 25 euró, a minimális kifizetés pedig 500 euró, ami 48-72 órát vesz igénybe.

paysafecard

Az online fizetés gyors, egyszerű és bizalmas a Paysafecarddal.

 • ⭐️ A kifizetések azonnal jóváírásra kerülnek a számládon.
 • ⭐️Akár 10 Paysafecardot is kombinálhat egyetlen tranzakcióval.
 • ⭐️A Paysafecard egy előre fizetett internetes fizetési kártya.
 • ⭐️Elérhető Európa-szerte több mint 90 000 kiskereskedőnél és a következő összegekben: 10, 25, 50 és 100 euró az eurózónában.

Neteller

A NETELLER pénzátutalási szolgáltatás lehetővé teszi, hogy biztonságosan küldjön pénzt online más országokba.

Könnyű fiókot készíteni. Miután regisztrált és bejelentkezett NETTELLER fiókjába, válassza a bal oldali navigációs panelen az „átutalás” lehetőséget, majd kattintson a „pénz küldése” fülre.

Ezután adja meg a címzett e-mail címét, összegét, pénznemét és adott esetben egy személyes üzenetet.

Az összeget azonnal levonják számlájáról, és jóváírják a címzett számláján.

A Neteller elektronikus pénztárcaként való használatának előnyei

Nagyon megbízható online játszani. Ezzel a teljesen biztonságos online fizetési lehetőséggel feltöltheti játékszámláját és kiveheti nyereményét.

A Neteller másodpercek alatt feldolgozza a befizetéseket, és a kifizetés akár 48 órát is igénybe vehet.

A Neteller rendkívül magas biztonsági szinttel is rendelkezik.

A Neteller regisztráció ingyenes, az e-pénztárca-fiók feltöltése pedig egyszerű.

Különféle módszereket használhat az eWallet feltöltésére, majd elkezdheti elküldeni a rendelkezésre álló összeget kedvenc online kaszinójába.

A Neteller befizetésben és kifizetésben az a legjobb, hogy nagyon könnyen használható, és szinte minden online kaszinóban elfogadják. A Netellerrel befizethető minimális befizetés 25 euró, a minimális kifizetés pedig 500 euró, ami maximum 48-72 órát vesz igénybe.

Kriptovaluta betétek: Bitcoin

fizetesi modokManapság sok online kaszinó Bitcoin be- és kifizetési lehetőséget is kínál játékosai számára. Ennek az az oka, hogy a kriptovaluta virágzik, és széles körben használják az online tranzakciókban.

Ha Bitcoinnal (BTC) szeretne befizetni, először regisztrálnia kell egy Bitcoin pénztárcájával.

 • 💵Válasszon olyan pénztárcát, amely jó hírnevet szerzett online Bitcoin pénztárcaként, és amelyet harmadik felek által üzemeltetett felhőszervereken tárolnak.
 • 💵Miután a pénztárca mellett döntött, érdemes Bitcoint venni egy jó hírű eladótól.
 • 💵Amikor csatlakozik egy Bitcoin-tranzakciókat kínáló online kaszinóhoz, Bitcoin segítségével finanszírozhatja számláját.
 • 💵A kaszinószámlára történő befizetés azonnal megtörténik, csak egy blokkláncnak kell visszaigazolnia, ami akár néhány percet is igénybe vehet.

Következtetés

A spanyol online kaszinók végtelen számú fizetési mód közül választhatnak, személyes ügy az előnyök és hátrányok mérlegelése az egyik vagy másik rendszer mellett.

Használhat elektronikus pénztárcát vagy feltöltőkártyás kártyát, hitel- vagy betéti kártyát, banki átutalást vagy bármilyen más módszert, amelyet kielégítőnek és könnyen használhatónak talál.

A kifizetésekhez sok kaszinó csekket vagy más könnyen használható módszert is kínál, amelyek közül választhat, ha jobban megfelel Önnek. Ne feledje, hogy mindig rendelkeznie kell bankegyenleggel vagy elegendő pénzzel a játékhoz.

Játssz bölcsen, és ne tegyél többet, mint amennyit elveszíthetsz.